Apreco & The Dynamic Way

Onze servicepartner

Apreco, onze gewaardeerde servicepartner, heeft een geschiedenis die diep geworteld is in expertise, toewijding en innovatie. Sinds de oprichting door eigenaar Evert Blom in 1992 heeft Apreco een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor talloze bedrijven, installateurs en fabrikanten.

Het begon allemaal met Evert's technisch inzicht en zijn vermogen om oplossingen te bieden voor een breed scala aan uitdagingen op het gebied van apparaten, reparaties en constructies. Deze activiteiten vormden de basis van Apreco, waarbij de naam zelfs een afkorting is van deze belangrijke diensten.

Door de jaren heen heeft Apreco een indrukwekkende groei doorgemaakt. Met een steeds groter wordend team, een uitbreiding van de verhuur- en reparatie afdelingen, en een toenemende focus op kennis en expertise, vooral op het gebied van persgereedschap en kunststof lasapparatuur, heeft Apreco zijn positie als een toonaangevende speler in de sector versterkt.

Wat Apreco echt onderscheidt, is de toewijding aan klantenservice en advies vanuit de fabrikant. Dit streven naar excellentie komt voort uit een diepgewortelde overtuiging dat het bieden van hoogwaardige service essentieel is voor het succes van hun klanten. Dit werd nog eens benadrukt tijdens het 25-jarig jubileum in 2018, waarbij het verleden werd gevierd en met enthousiasme naar de toekomst werd gekeken.

Met meer dan 30 jaar ervaring en een team van 11 deskundige medewerkers staat Apreco bekend om zijn servicegerichte mentaliteit en wordt het bedrijf gekenmerkt door vier pijlers: Verhuur, Verkoop, Service en Reparatie. Voor de installatie- en infrastructuurindustrie is Apreco de ideale partner voor volledige ondersteuning op het gebied van professioneel gereedschap.

Door te kiezen voor Apreco als onze servicepartner, kunnen we vertrouwen op hun jarenlange ervaring, expertise en toewijding aan uitmuntendheid, en zo onze operationele efficiëntie en succes verder versterken.

“Het is erg plezierig om samen te werken met de mensen van The Dynamic Way. De naam zegt het al, een dynamisch team van enthousiaste, gedreven mensen met innoverende producten, aldus een aanwinst in de branche! Apreco verzorgt de service, zoals keuringen en reparaties aan de ‘Dynamic’ persmachines. Tevens kunt u het gereedschap ook bij Apreco huren of kopen.”

Annemieke Verschoor

Account Manager - Apreco

Service en Onderhoud

Apreco is onze partner

Bij The Dynamic Way zijn we enthousiast om aan te kondigen dat we een samenwerking zijn aangegaan met Apreco, een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud en de service van hoogwaardige gereedschappen, waaronder jouw kostbare perstang.

Of het nu gaat om het periodieke onderhoud van je perstang of om een onverwacht probleem dat zich voordoet, het ervaren team van Apreco staat paraat om jou te ondersteunen. Met hun diepgaande kennis en expertise zorgen ze ervoor dat jouw perstang optimaal blijft functioneren, wat resulteert in een soepele werking en maximale efficiëntie in jouw werkzaamheden.

Bovendien biedt Apreco de mogelijkheid om gereedschap te huren, wat een waardevolle service is voor situaties waarin je tijdelijk zonder jouw eigen gereedschap zit tijdens onderhouds- of serviceactiviteiten. Op deze manier ben je altijd verzekerd van de juiste apparatuur, zonder onderbrekingen in jouw werkzaamheden. Met Apreco als jouw partner voor het onderhoud en de service van jouw perstang, kun je met vertrouwen blijven werken, wetende dat je kunt rekenen op professionele ondersteuning en betrouwbare apparatuur.

Meer Informatie