Voor goud met Jill Holterman

Voor goud met Jill Holterman

26 jan. 2021

Op mijn twaalfde werd ik lid van atletiekvereniging AV Zaanland in Zaandam. Al snel bleek dat ik weinig talent en plezier had in de technische onderdelen. Ik wilde vooral heel graag hardlopen. Op mijn vijftiende mocht ik daarom aansluiten bij de groep van mijn eerste hardlooptrainer Jan Eising. Toen Jan als trainer stopte heb ik nog anderhalf jaar bij Louis Dam getraind, voordat ik de overstap maakte naar hardloperscollectief Team Distance Runners in Castricum. Daar heb ik zeven jaar met veel plezier getraind, maar begin 2017 besloot ik het roer om te gooien.

Sindsdien ben ik gaan samenwerken met mijn huidige trainer/coach: Gerard van Lent. Met hem werk ik hard om elke dag een betere atlete te worden.

Jill Holterman