Onze catalogus voor 2022 is uit

Onze catalogus voor 2022 is uit

10 feb. 2022

We willen je verrassen met kwalitatieve en innovatieve producten en daarom hebben we een catalogus uitgebracht met daarin onze nieuwste producten.

Ons assortiment

The Dynamic Way helpt je om je badkamer helemaal naar jouw wens te maken. De douchewanden zijn, dankzij de minimalistische uitstraling, een pareltje in elke badkamer. Met een bijpassende douchevloer, douchegoot en regendouche maak je het helemaal af.

Wil je liever geen douchewand? Dan kan je uiteraard ook kiezen voor een douchedeur om een nis af te sluiten of een gemakkelijk te plaatsen douchecabine. Alle douchewanden, -cabines en -deuren zijn voorzien van een nano coating. Deze beschermende coating vermindert de aanhechting van kalkaanslag en zeepresten.

Een wastafelkraan van The Dynamic Way past, dankzij het tijdloze design, in bijna iedere badkamer. Daarnaast zin de kranen uitgerust met de Cold Start techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat er niet onnodig warm water verbruikt wordt. De Cold Start kraan is tot wel 25% zuiniger dan een conventionele keuken- of wastafelkraan. Een bijpassend bedieningspaneel voor het toilet en een spiegel boven je badkamermeubel, maken je badkamer helemaal af.

Binnenkort verwacht

Kwalitatieve en innovatieve producten, dat is wat wij je bieden en ook willen blijven bieden. Daarom komen we dit jaar met het The Royal Flush wandclosetpack. The Royal Flush is uitgerust met de nieuwste innovaties op het gebied van keramiek, zoals het innovatieve spoelsysteem: Tornado Flush. Het water spoelt in de vorm van een tornado door het toilet. Dit zorgt voor een krachtige, maar zeer stille spoeling.

Ons eerste collectors item

Samen met het The Royal Flush wandclosetpack, komt ook ons eerste collectors item op de markt. Dit kan en mag je niet missen. Bij aankoop van het The Royal Flush wandclosetpack ontvang je namelijk The Royal Flush speelkaarten.

More to come

Bij The Dynamic Way staan we nooit stil. Daarom kan je dit jaar nog een aantal mooie, nieuwe producten van ons verwachten. We brengen bijvoorbeeld een badkamermeubel en een mooie spiegel met ledverlichting op de markt.